Maisto apskaitos sprendimas

sveikos mitybos skatinimui

MAITINIMO PROCESO
valdymas vieningoje sistemoje

Vizuali ir nesudėtingai valdoma maitinimo proceso sistema skirta darželių, mokyklų, globos ir rūpybos įstaigų maitinimo planavimui, valdymui bei maisto gamybos apskaitai.

Visą maitinimo proceso ciklą galite valdyti vienoje sistemoje: maitinimo planavimą, patiekalų receptūrų kūrimą, atsargų poreikio nustatymą, darbuotojų ir įrengimų poreikio automatizuotą planavimą, gaminimo procesą, maisto pristatymo vartotojams valdymą, gaminių savikainos skaičiavimą, duomenų perdavimą buhalterinei apskaitai.

PAGRINDINIS SVEIKOS MITYBOS PRINCIPAS -
racionalios mitybos balansas, siekiant suteikti organizmui reikalingų angliavandenių, baltymų, riebalų, vitaminų bei mineralinių medžiagų įvairovę

Labbis VSAFAS sistema Jums suteiks galimybę naudotis neribotomis technologinių kortelių galimybėmis: Bruto, Neto kiekiai, baltymai, riebalai, angliavandeniai, kilokalorijos ir jų apskaičiavimo formulės, patiekalų normos. Taip pat galėsite sudaryti besimaitinančių grupes ir priskirti dienos normas, rengti perspektyvinius meniu ir valgiaraščius, ne tik sudaryti maisto gaminio specifikaciją iš sistemoje esančių maisto produktų dalių, bet ir valdyti vientisą maitinimo procesą ir jį lydinčius dokumentus.

Sveikos mitybos principai priklauso ne tik nuo šiandieninių pasaulinių rekomendacijų, norint gerinti maitinimosi kokybę, būtina atsižvelgti ir į sveikatos būklę bei asmenines rekomendacijas besimaitinantiems asmenims.

LABBIS VSAFAS SISTEMOS IŠSKIRTINUMAS -

neribotas funkcionalumas

Maitinimo ir gaminimo planavimas taps nesudėtingu procesu. Šios sistemos pagalba Jūs galėsite sudaryti perspektyvius meniu pagal besimaitinančias grupes ir dietas, tokias kaip cukrinis diabetas, trintas maistas, skystas maistas ir pan. Perspektyvinių meniu skaičius ir dienų skaičius į priekį neribojamas. Nesunkiai sudarysite patiekalų receptūras. Sistema automatiškai atsižvelgs į maitinimui skirtas dienos normas, ir vizualiai pateiks baltymų, riebalų, angliavandenių kiekius bei kilokalorijas.

Dėl galimybės vizualiai valdyti medžiagų likučius, esančius sandėlyje (esamus ir užsakytus kiekius, poreikius pagal maitinimo planus, galimybę pajamuoti gautas medžiagas ir nurašyti išduotas medžiagas pagal FIFO metodą), Jūs visada būsite saugūs, nes visada laiku užsakysite reikiamus maisto produktus.

Labbis VSAFAS sistemos pagalba, maitinti dideles grupes ir skatinti sveiką mitybą nėra sunku, sistema pritaikyta ne tik maitinimo ir gaminimo planavimui ar saldėlio valdymui, jos dėka nesudėtingai parengsite ir gamybos apskaitą – Jūsų neribos nei technologinių kortelių skaičiaus limitai, nei galimybės suvesti patiekalų normas pagal maitinimo dienotvarkę (pusryčiai, priešpiečiai ir pan.) ir valgančiųjų grupes. Tai pagalba Jums sudarant maisto gaminio specifikaciją iš sistemoje esančių maisto produktų dalių. Pagaminsite patiekalus pagal numatytas baltymų, riebalų, angliavandenių ir Kcal normas, patiekalai visada turės numatytą Neto masę, nes technologinės kortelės leis įvertinti visus atkritimo (nuvirimo, nubyrėjimo ir pan.) koeficientus.

Finansų valdymas ir apskaita taip pat nebekels jokių rūpesčių – jeigu Jūs turite Labbis VSAFAS, gamybos apskaitai bus naudojami bendri registrai. Jei eksploatuojate kitą FVAS – registrai bus suvienodinti ir pastoviai palaikomi. Automatinis medžiagų kaštų pripažinimas pagal FIFO metodą ir jų perdavimas buhalterinei apskaitai.